Üye Ziyaretlerimiz Başladı

Yılın ilk günlerinde Tarsus Ticaret Borsası tarafından üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında , üyelerin 2019 yılı ile ilgili beklentileri ve kentin ekonomi, ticareti konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

[Devamını oku...]

 
Tarsus Ticaret Borsası'nda Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Borsa mümkün olduğunca üyelerini is yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor. Üye ilişkilerini önceleyen, iletişimi sürekli ve sağlıklı kılmak adına çalışmalar yürüten Tarsus Ticaret Borsası  düzenli üye ziyaretlerine devam ediyor.

 
Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Üyelerinin Borsa ile  bağının sadece kanunlar ve gereklilikler olmadığı, daimi iletişimde bulunularak ortak paydanın Tarsus olduğu bir bağ kurmayı hedefleyen ve bu arzusunu üyelerinin sorunlarını  dinleyerek, sorunlarına çözümler üretebilmeyi amaç edinerek düzenlediği bu ziyaretlerde Borsanın hedefleri, çalışmaları, projeleri hakkında da   bilgiler verildi.

[Devamını oku...]

 
İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, ekonomide, ticarette, üretim ve işsizlikle mücadelede yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla yeniden başlatılan istihdam seferberliğinin getirdiği destek ve teşvikler konusunda bilgiler verilirken işletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili öneriler de dinlendi.

[Devamını oku...]

 

Borsa Üye Ziyaretlerinde;Bozdağ Paketleme

İşyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

[Devamını oku...]

Borsa Üye Ziyaretlerinde;Hıdıroğlu Gıda

Ziyaret heyetine iş yaşamından  edindiği tecrübesini paylaşan Ramazan Hıdıroğlu "Kontrol edemeyeceğin işi yapma" tavsiyesinde bulundu.

[Devamını oku...]