Borsa Üye Ziyaretlerinde;Bozdağ Paketleme

  • 11.07.2019
  • tarsustb

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Tarsus Ticaret Borsası , üye ziyaretlerine devam ediyor.

Borsa üyelerini işyerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretler esnasında sorunları yerinde görme fırsatı sağlanıyor, çözüm  yolları aranıyor ve üyelerin sıkıntıları dinleniyor.

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu  ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer  Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör 'den oluşan ziyaret heyeti BOZDAĞ SEB.MEY.SEVK.AMB.NAK.GIDA TARIM ÜRÜNLERİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.  sahibi Ramazan BOZDAĞ'a ziyarette bulundular.

İşyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ramazan Bozdağ,  ziyaret kapsamında Borsanın genel hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, personellerin iş konularında güler yüzlü ve yardımcı olduklarına değindi. Bugün içinde firma yetkilisi Abdullah Bozdağ'ı Rusya'ya pazar araştırması amacıyla göndereceğinden bahseden Bozdağ dış ticarette Borsanın sunduğu hizmetlerden faydalandığını, diğer ülke pazarları konusunda ise Borsanın pazar araştırmalarına olan katkılarından memnuniyet duyduğunu ifade etti. İş insanlarının yurt dışı seyahatlerinde karşılılaştıkları sorunlar konusunda da çözüm önerileri bu ziyarette istişare edildi.

Başkan Yardımcısı Seçer, Bölgemizde  kendi alanında hizmet veren ve son teknolojik donanımlarla yaş meyve sebze paketleme işletmesini çalıştıran  Bozdoğan firması yetkililerine hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Borsa Üye Ziyaretlerinde;Bozdağ Paketleme
Borsa Üye Ziyaretlerinde;Bozdağ Paketleme
Borsa Üye Ziyaretlerinde;Bozdağ Paketleme