SEÇER TARIM A.Ş.

* VAHAP SEÇER ; "En mutlu olduğu anın ise çalışanlarının mutlu olduğunu görmek."

Borsamızın üyelerine yönelik 2015 yılı kalite hedefleri içinde yer alan Üye Başarı Hikayeleri faaliyetimizin ilkini SEÇER TARIM GIDA YAĞ SANAYİ VE TİCARET VE ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Seçer ile yaptığımız röportajla gerçekleştirdik.

Sayın Vahap Seçer ‘in bize verdiği mesaj ise çok anlamlıydı” Girişimci olmak için üniversite mezunu olmayı beklemek şart değil, hiçbir zaman GEÇ değildir.”

Çocuk yaşta çırak olarak başlayan bir hayatın, serüven dolu yükselişi.Vahap Bey, boş durmayı sevmiyor. Her anı aktif değerlendiriyor. Spor yapmayı, özellikle kitap okumayı çok seviyor. Yaşam enerjisini çalışmaktan aldığını söyledi. İş hayatında disiplinli ve prensiplerinden taviz vermeyi sevmiyor. Başarı için bunun şart olduğunu ifade ediyor. En önem verdiği konu ise verilen SÖZ ‘dür diye ekliyor. En mutlu olduğu anın ise çalışanlarının mutlu olduğunu görmek.

Seçer, tarım ürünleri ticaretine başladığında tarımsal ticarete bağlı olarak müstahsil alımlarında bir avantaj olan vergi muafiyetinin sağladığı avantajdan bahsederek" Tarım ürününü üreticiden alırken müstahsil makbuzunu keser, üreticiye verirdik. Borsa üyeliğimiz sayesinde hem burdaki verginin muafiyetinden faydalandık, hemde kayıtlı ekonomi kazandı. Bugün işletmemizin büyümesinde Borsamızın dış kaynaklı pazarlara ait tarımsal ürün fiyatlarını yayınlaması bizleri daha rekabet edebilir bir duruma getirdi. dedi.Benim ikinci evim Borsadır. "dedi.

En son teknoloji cihazları,  modern analiz laboratuarı ve profesyonel ekibimiz, üretim ve imalata dair sistem makineleri tamamen bilgisayar destekli tesisimizde 100 yakın istihdamımızla ürünlerin işlenmesinde rekolteye ve ürünün ithaline göre 100 bin ton/yıl kapasitede kent ve ülke ekonomisine katma değer yaratan Seçer A.Ş.’nin önceliği TARSUS. Firma değerlerimize bağlı kalarak, faaliyet gösterdiği alanlarda en kaliteli ürün ve hizmetleri sunarak, lider bir kurum haline gelmeyi; bunu yaparken de tüm müşterileri için artı değer yaratmayı hedeflemiştir.

Bizleri çok güzel şekilde ağırlayan ve ilgilenen,bize verdiği yüksek sinerjiden, kentimize ve ülkemize yarattığı katma değerden dolayı Sayın Vahap Seçer’e teşekkür eder, memnuniyetimizi ifade ederiz. (2015)