TTB'nin Kurumsal VİZYON Gelişimi

 

Borsamız ilk Vizyon’unu 01.08.2012 yılında belirleyerek 22.09.2013 yılında ilk revize ile “Borsacılıkta Sunulan Hizmeti Zirveye taşıyarak Kent Halkı ve Bölge İnsanımız ile Birlik ve Dayanışma sağlayarak Daha iyi Ekonomik ve Sosyal koşullarda iş yapmalarında Öncü ve Lider kurum olmak.”  olarak belirlemiştir.

3 yılın sonunda ise bu vizyon’unu gelişen kurumsal yapısı nedeniyle 25.10.2017 tarihli revize ihtiyacı doğmuş ve  “ Üyelerimizin Ulusal ve Uluslararası Arenalarda İş Yapmalarında, Rekabet edebilmelerinde Öncü ve Lider Kurum Olmak” olarak vizyonunu revize etmiştir. Borsamızın 01.04.2018 tarihli Organ Seçimleri sonrasında Yönetim Kurulunun gözlemleri ve önceki yıllar faaliyetleri de göz önüne alınarak  Vizyon’un yeniden gözden geçirilmesi ihtiyacı oluşmuştur. 23.01.2019 tarihinde Yönetim ve Meclis Üyeleri ile yapılan istişareler sonucunda " Tarsus İçin Çalışıyor, Türkiye İçin Üretiyoruz"  sloganı ile YENİ BİR VİZYON doğmuştur.

“Tarsus’un 10 yıl içinde; Tarımsal ticarette merkez, tarıma dayalı sanayide yatırım cenneti olması, sadece Türkiye değil, dünya ölçeğinde işaret edilen bir CAZİBE ve Marka Kent olmasına katkı sağlamak.”