TOBB Duyuruları

 

08
Üyelerimizden gelen talepler ve Birliğimizin girişimleri sonucunda 14 Ekim 2021 tarih ve 31628 sayılı Resmi Gazete´de "Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" yayınlanmıştır.
Konuya ilişkin yeni düzenlemeleri içeren bilgi notu ekte sunulmaktadır.
Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

[Devamını oku...]

21
KOSGEB tarafından Birliğimize iletilen; Tek Pazar Programı–Ortak Küme Girişimleri (EUROCLUSTERS)
Çağrısı ile ilgili yazı ekte yer almaktadır.
Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurmanızı rica ederim.
Saygılarımla,

[Devamını oku...]

21
2022 Yılı Ana Fuar Takvimi 18 Ekim 2021 tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde ve Birliğimizin internet sayfasında yayımlanmıştır.
Ayrıntılı bilgiye https://www.tobb.org.tr/FuarlarMudurlugu/Sayfalar/AnaSayfa.php adresinden
ulaşılabilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederim.
Saygılarımla,

[Devamını oku...]

13
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi tarafından 22 Ekim 2021 tarihinde saat 14.30'da "Türk Patent ve Marka Vekilliği Dünyasının Geleceği" isimli bir seminer gerçekleştirilecektir.

[Devamını oku...]

13
Yöresel ürünlerde markalaşmanın sağlanması, ticarileşme süreçlerinin desteklenmesi, katma değerin artırılarak işletmelerin ekonomik kapasitelerinin genişletilmesini hedefleyen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, gerçekleştirilecek ikili görüşmelerin üyelerinize duyurulmasını ve https://yorex.com.tr/b2b adresi üzerinden kayıt yapılmasını rica eder, üyelerinizle beraber sizleri 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na davet etmekten memnuniyet duyarız.

[Devamını oku...]

13
Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen; Soğuk Zincir Finansal Kiralama Destek Programı hakkındaki yazı ekte yer almaktadır.

[Devamını oku...]

13
Avrupa KOBİ Haftası'nın bu yıl 15-21 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceği bilgisi iletilmektedir.

[Devamını oku...]

13
TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında, Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

[Devamını oku...]

04
Türkiye piyasalarına yabancı girişlerinin tekrar başladığı bir dönemde, iş dünyasının ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde durulacaktır.
Katılım belgesi:
Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir. Katılım belgeleri E-Devlet üzerinden de sorgulanabilecektir.
Eğitim içeriği:
Temel makroekonomik göstergeler; ekonomik göstergeler ışığında yatırım araçlarının kullanılması.
Eğitim ZOOM üzerinden olup, katılım ücreti 270 TL (KDV Dahil)

[Devamını oku...]

23
Çalışma  ve  Sosyal  Güvenlik  Bakanlığı  tarafından  işverenlerin  işçilerinden  isteyeceği  PCR  testi  ve  işçilerini Covid-19  riskleri  ve  tedbirleri  konusunda  bilgilendirmesini  içeren 2/9/2021  tarihli  genel  yazı  81  il  valiliğine gönderilmiş  ve  Birliğimizle  de  paylaşılmıştır.

[Devamını oku...]

Sayfa 14 / 21İlk   Geri   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  İleri   Son