26
İlgi : Çukurova Kalkınma Ajansının 19.02.2024 tarihli ve 654.002451 sayılı yazısı. .
İlgi yazı ile Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programının 103,6 milyon avro tutarındaki birinci teklif çağrısının 15 Aralık 2023 tarihinde yayımlandığı, program kapsamında, ülkemiz ve
havzadaki diğer program ülkelerinden uygun kurum ve kuruluşların ortaklaşa hazırlayacakları projelerin destekleneceği, Bu bağlamda Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde yer alan potansiyel başvuru sahiplerine yönelik bilgilendirme etkinliği düzenleneceği, bilgilendirme etkinliğinin 22 Şubat 2024 tarihinde Mersin' de gerçekleştirilmesi planlandığı, etkinlikte Akdeniz Programının genel yapısına ilişkin bilgi verilerek, birinci teklif verme çağrısının kurallarıyla ilgili bilgilendirme yapılacağı,Bilgilendirme etkinliğine katılmak isteyenlerin https://cbc.ab.gov.tr/duyuru/50806/akdenizprogramibilgilendirmeicinmersinde?
lang=tr linkinden etkinliğe kayıt yaptırmaları gerektiği ve her kurumdan en fazla iki temsilcinin kaydının kabul edileceği belirtilerek, etkinliğe ilgililerin katılım sağlamaları bildirilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.
Mehmet Ali AKYÜZ