21
İnternet üzerinden 22 Aralık 2022 Perşembe günü saat 14:00'te TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında "Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı" düzenlenecektir. Etkinliğe ilişkin davet ekte yer almaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan webinarda Enerjisa ve Çalık Enerji işletmelerinin satınalma ve tedarikçi programları anlatılacak ve bu işletmelerin ekteki tabloda yer alan sektörler, ürün grupları ve teknolojilerde faaliyet gösteren işletmelerden ihtiyaç duyduğu ve satın almayı planladığı ürünler hakkında bilgi verilmesinin ardından katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından https://akademi.tobb.org.tr adresinde hayata geçirilen Türk İş Dünyası'nın Etkinlik Portalı TOBB Akademi'de pilot olarak yayınlanacaktır. TOBB Akademi üzerinden katılım sağlanması için https://akademi.tobb.org.tr/view/uye/uyeol.php adresi üzerinden üye olunması gerekmektedir. Katılım sonrasında görüş ve önerileriniz ile kullanıcı deneyimlerinizi egitim@tobb.org.tr eposta adresine gönderebilirsiniz.
Bilgilerinizi, semineri sosyal medya hesaplarınızda, internet sitenizde paylaşmanızı ve üyelerinize duyurarak seminere katılımlarını sağlamanızı rica ederim.
Saygılarımla,
Okunma Sayısı: 809