30

Pazaryeri olarak konumlandırılan Mülkiyeti Tarsus Ticaret Borsası’na ait olan Şahin Mahallesi 3294 Sokak  No:1 Tarsus adresinde bulunan anılan hizmet yerimizde F ve G bloklarında bulunan  Depo yerlerimiz için kullanım alanı brüt metrekare birim fiyatı peşin ve net, 1.750,00 TL ve H bloktaki Büroların kullanım alanı brüt  metrekare birim fiyatı peşin ve net, 2.000,00 TL’ sın dan  satışı yapılacaktır.

Satışı yapılacak yerlerimizde istekli olması halinde öncelikli hakkı hali hazırda bulunan kullanıcılarda olup, kullanıcılardan  istekli olmaması halinde istekli olanlara  satış gerçekleştirilecek olup, tapu devrine müteakip kullanıcıların kira sözleşmeleri fesh edilecektir. Belirlenen birim metre fiyatlarının enflasyon oranında arttırılması konusunda Yönetim Kurulumuzun hakkının  saklı kalması kararı alınmıştır.

Söz konusu satış ile ilgili formun doldurularak  12/11/2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğe evrak kayıt  numarası ile teslim edilmesi, her halükarda bu tarihe kadar satışların gerçekleştirileceği, tapuların yeni malik ve hak sahiplerine verileceği hususunun da bilgisini, keyfiyetin gereğini rica ederiz.

TARSUS TİCARET BORSASI

 

EKTE DEPO BÜRO SATIŞI TALEP FORMU İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN

Okunma Sayısı: 4058
resim