Sayın Üyemiz,

Bu bölümde sizlere aşağıda sunulan OnLine Eğitim videoları ile hizmet vermeyi hedefledik.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını kapsamında sizler için bilgilendirme eğitimleri hazırladık. Bu eğitimlere katılımlarınızı ve kazanımlarınızı öğrenmek için aşağıdaki tek soruyu cevaplamanızı rica ederiz. 

 

  


02

Kurulduğu günden bu güne Tarsus Ticaret Borsası’nın paydaşı olan ve işbirliği içinde olunan Girişim Limanı; Mersinde bir İlki gerçekleştirerek yeni dönem online eğitim serisi ile ilk eğitimini “Dijital Dünya'da Güvenlik Eğitimi” ile 22 Eylül 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirdi.

Ekim ayının ilk eğitimi ise “Finansal Bilinç Eğitimi” olacak.

Finansal Bilinç Eğitimi, mali kaynakların doğru planlanmasını ve yönetimini, kayıt dışı ekonomi ile mücadele konularında katılımcıların bilgi sahibi olmalarını ve finans hizmetlerin doğru kullanımını, mali kaynakların doğru yönetimini ve temel finansal hizmetlerin tanınmasını amaçlamaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında gerçekleşen Kız Kardeşim Projesi “Bireyler İçin Finansal Bilinç Eğitimi” 06 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim Saati: 19:00-21:00

Bireylerin finansal yönden güçlenmesi ve istihdamın desteklenmesi için hemen başvur!

Başvuru Linki;

https://form.jotform.com/202732425719960

 

Click the banner to read this article in English or Russian

Okunma Sayısı: 453
resim