Sayın Üyemiz,

Bu bölümde sizlere aşağıda sunulan OnLine Eğitim videoları ile hizmet vermeyi hedefledik.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını kapsamında sizler için bilgilendirme eğitimleri hazırladık. Bu eğitimlere katılımlarınızı ve kazanımlarınızı öğrenmek için aşağıdaki tek soruyu cevaplamanızı rica ederiz. 

 

  


08

Bilindiği üzere pandemi süreci, birçok başka konuyu olduğu kadar, uluslararası ticareti de önemli boyutlarda etkilemiş ve bu etkilerin devam edeceği herkesin malumudur. Buradan yola çıkarak, siz değerli ihracatçılarımızın diğer ülkelerin mevcut durumlarıyla ilgili güncel bilgilere ulaşması amacıyla Genel Sekreterliğimiz organizasyonu ve Ticaret Müşavirlerimizin katılımlarıyla “Ticaret Müşavirleriyle Ülke Sohbetleri” webinar serisinin (on-line seminer) üçüncüsüne “Almanya” ile devam etmekteyiz.

Bu çerçevede, Almanya Ticaret Müşavirlerimiz/Ataşelerimizce 08 Haziran 2020 Pazartesi Günü 15.30 - 17.30 saatleri arasında Almanya Pazarındaki güncel durumla ilgili bir webinar düzenlenecektir.

Bölgemizin yüksek seviyede ihracat yaptığı ülkelerin analizini hedefleyen seride; Pandemi döneminde pazarın durumu, İhracatçılarımızı etkileyecek önemli hususlar, İhracatçılarımız nelere dikkat etmelidir? gibi başlıklar ele alınacaktır.

Ücretsiz gerçekleştirilecek olan programa Başvuru Formu linkinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Başvuru formunda belirteceğiniz e-mail adresine ZOOM Seminer ID bilgileri gönderilecektir. Bu bilgiler ile webinara belirtilen tarih ve saatte katılabilirsiniz.

On-line başvuru için lütfen tıklayınız.

Zoom kullanma klavuzu için lütfen tıklayınız.

Okunma Sayısı: 568
resim