BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

• 01.07.2013

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Murat KAYA ve Meclis Başkanımız Tevfik BAŞARIR, Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.Yönetim Kurulu Üyelerimizinde bulunduğu ziyaretten memnun kalan Belediye Başkanımız kendilerine hayırlı olsun dileyerek görevlerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Murat KAYA görüşmelerinde Sivil Toplum Kuruluşları olarak yerel yönetimlerimiz ile birlikte ve dayanışma içinde olarak, Tarsus’umuzun sorunlarının çözümü noktasında,Kentimizin gelişimine katkı sağlayacak konularda birlik içinde hareket etmenin gereğinden ve Tarsus'un ticaretine, sosyo-ekonomik gelişmesine, büyümesine , tanınırlılığına Borsa ve STK’lar olarak gerekli gayret ve katkının sağlanmasında ortak kanaatlerini paylaştılar.

Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz “Tarsus’a yapılacak hizmet noktasında her konuda desteğimiz olduğu gibi Tarsus Ticaret Borsamıza da her türlü destek ve katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET