BAŞKANLARIN BULUŞMASI

  • 28.06.2013
  • tarsustb

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi KOÇAK ve Başkan Yardımcısı Fuat TOGO, Başkanımız Murat KAYA’YA nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İlçemizin sorunları ve gündeme ilişkin konular görüşüldü. İlçemizin ve Oda – Borsanın ortak sorunlarının değerlendirildiği ziyarette Başkan Murat KAYA, TSO Başkanı H.Ruhi KOÇAK ve  Başkan Yardımcısı Fuat TOGO ‘ya ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Murat KAYA, "Oda ve Borsa Başkanları olarak birlikte hareket etmeli ve hizmetlerimizi ortak fikirde buluşturmalıyız.Tarsus’a verilecek hizmetlerin  daha iyi yapılması için sürekli görüş alışverişinde bulunmalıyız.Tarsus için ortak payda ve fayda nerede ise onu birlikte ve sürekli takip ederek, sahiplenmeliyiz" dedi.

Başkan H.Ruhi KOÇAK, Tarsus’un sorunları bizim sorunlarımızdır. Ortak hareket ederek çalışmalarımızı daha geniş kitlelere yayarız. “ dedi. Odalarımızın birbirlerine destek olması gerektiğini de sözlerine ekledi.Ayrıca, bu buluşmada Dünya Bankasından bir yetkili ile de Tarsusa hizmet için fikir alışverişinde bulunuldu.

BAŞKANLARIN BULUŞMASI
BAŞKANLARIN BULUŞMASI