MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

  • 14.12.2015
  • tarsustb

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem GÜNGÖR,  Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Orhan ŞENEL, Tarsus Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet HATİPOĞLU, Tarsus Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel YURT Borsamızı ziyaret ederek 1 Ocak 2016’da başlayacak olan ‘E-Tebligat’ hakkında bilgilendirmede bulundu.

Borsa Başkanımız Murat Kaya, Meclis Başkanımız Tevfik Başarı ve Meclis Üyelerimizin de katıldığı ziyarette ortak sohbet konusu ekonomik gündem ve 2016 yilinda uygulanacak e tebligat konuları oldu.Elektronik tebligatın, tebliği gereken belgelerin, E-Tebligat sistemi ile mükelleflerin elektronik adreslerine tebliğ edilmesi konuları sohbet ortamında aktarıldı.

1 Ocak 2016 tarihi ile başlayacak olan ‘E-Tebligat’ uygulaması hakkında Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem GÜNGÖR, ziyaretlerinin hem nezaket, hem de yeni uygulamanın bilgilendirmesi çerçevesinde olduğunu söyleyerek bu amaçla kurumlarımıza da bir dizi ziyaretlerde bulunmuş oluyoruz dedi.

Başkan Murat Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti kurumumuz adına dile getirerek ;” Gelir İdaresi Başkanlığı, mükellef haklarını gözeten, vergide gönüllü uyumu sağlayan, teknolojiye uyum sağlayan yenilikçi anlayışıyla hizmetlerini sürdürmektedir. Son yıllarda vergi dairesi müdürlerimize ve dairelerimize, mükellefleri ile kurduğu yapıcı ve olumlu diyalogtan dolayı teşekkür ederim. Kısa bir süre önce bizde üyelerimizi bu konuda bilgilendirmek üzere bir seminer düzenledik. Sizlerin bu anlatımları ile de bilgilerimiz pekiştirilmiş oldu. “ dedi.

 

MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZİYARETİ