AKREDİTASYON İZLEME KURUL TOPLANTIMIZ YAPILDI

  • 02.12.2015
  • tarsustb

Borsamız Akreditasyon İzleme Kurulu Kurul Üyeleri Borsa Başkanımız Murat Kaya, AİK Kurulu Üyeleri Kemal Süheyl Batmaz, Yılmaz Karabulut, Hasan Şanlı, Elif Köksal ve Cumali Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Seçer ve Ramazan Hıdıroğlu'un katılımı ile 2015 yılı 3. toplantısını gerçekleştirdi.2015 yılı iş planları, Kalite Hedefleri ve bunların maliyetlendirilmesi, Stratejik Planımız Amaç ve hedefleri ile Kıyaslama çalışmalarının görüşüldüğü toplantı sonrası Başkanımızın açıklaması şu şekildedir.

Sürekli gelişime odaklanan yönetim anlayışımızla devam ettiğimiz kalite yolunda izlediğimiz süreci etkin bir şekilde kullanarak 2015 yılını 2016 yılına güzel bir şekilde bağlayacağız. Yeni stratejik planımıza odaklanarak başlattığımız dış paydaş anketlerimizden şu ana kadar gelen cevaplar izlediğimiz yolun doğru kullanılması yönünden bize ışık tutmaktadır. Kendi içimizde yaptığımız gelişim açılımına ek olarak, üyelerimize ve yerel gündeme de özel olarak kulak verdik. Süreç içerisinde yaptığımız paydaş çalıştayları, anketler, üye ziyaretleri, veri analizleri, seminer ve eğitim gibi pek çok çalışma vasıtasıyla ve ayrıca üyelerimizden, meclisimizden ve Tarsus’ta sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz paydaş kurumlardan aldığımız fikir ve görüşlerin de dikkate alınmasıyla hizmet donanımımızı zenginleştirdik.

Bu noktada 2016 yılında sektörlerin iş hayatında zorlandığı konulara ağırlık vererek, özellikle tarım sektöründe yaşanılan sorunları çözmeye yönelik önerilerimizi, lobi faaliyetlerimizi öncelikli faaliyetlerimiz arasına almayı, yine sosyal faaliyetlerde etkin ve etkili olmayı hedefliyoruz.

Yeni Hizmet Alanımızda sunulan depoculuk faaliyetlerini, Elektronik Satış Salonumuzun üreticimize getireceği kazanç ve güveni, ekonomik ve sosyal amaçlı çalışmalara zemin hazırladığımız planlanmış Dinamik, Sürekli, İstikrarlı yeni hizmet anlayışımızla her şeyden önce, Tarsus'a, dolayısıyla Ülkemiz Ekonomisine kazandırılan tüm alt yapı yatırımlarımızla Avrupa ve Dünya standartlarında beş yıldızlı hizmet veren kurum olmaya devam edeceğiz.

TARSUS TİCARET BORSASI’ nın Ülkemize ve Tarsus’a sağladığı hizmet faaliyetlerinde bize olan katkılarından dolayı tüm Dış Paydaşlarımıza, Üyelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve Çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

 

AKREDİTASYON İZLEME KURUL TOPLANTIMIZ YAPILDI