ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ KARİYER GÜNLERİ

  • 02.12.2015
  • tarsustb

Çağ Üniversitesi ile İşkur’un birlikte düzenlediği Kariyer Günleri etkinliğinde Tarsus İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Kürşat Dal, Tarsus Ticaret Borsası Proje Uzmanı Ali Umut Kansu , Tarsus KOSGEB Temsilcisi Rasim Sarı ve Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin öğrencilerle buluştu.

Çağ Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlik, Yard. Doç. Dr. Murat Koç, Yrd. Doç. Dr. İbrahim İnan’ın yaptığı Kariyer Patikaları başlıklı sunumla başladı.

Ardından Yrd. Doç. Dr. Bülent Özer yönetiminde düzenlenen panelde yaklaşık 100 öğrenciye güler yüzlü olmanın önemi, negatif enerji saçan insanlarla çalışmamanın tercih edilmesi, iş hayatında başarılı olabilmek için, mesleğinizin ihtiyaç duyduğu niteliklere, iyi bir yabancı dile, deneyime sahip olmanın gerekleri konusunda karşılıklı soru-sohbet ortamında  sürdürüldü.

Panelde ekip çalışması ve iş arkadaşlarına güvenin en önemli unsur olduğu, üniversitenin ilk yıllarında kuruluşlarda staj yapmalarını önerildi.

Staj döneminin iyi değerlendirilmesi halinde, kariyeri için çok önemli deneyimler kazanabileceği, kendilerini geliştirebileceğini ve fırsatlar sunabilecek insanlarla tanışabileceği mesajı verildi.

 

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ KARİYER GÜNLERİ