BAŞKANIMIZDAN SEÇİM MESAJI

  • 02.11.2015
  • tarsustb

1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan tablo, Türkiye açısından yeni bir dönemin başlangıcı niteliğindedir. Seçim döneminin son bulması ile yapılacak işlerin bir an önce hayata geçirilmesi, hükümetin acilen kurulması ve istikrarın habercisi ekonominin yeniden hareketlenmesi ise en büyük temennimizdir.

Seçmenin sandık aracılığıyla verdiği mesajla Türkiye'nin önü açılmıştır. Şimdi, işe koyulup milletimizin ihtiyaçlarına cevap verme zamanıdır. Türkiye için zaman, “ekonomik ve siyasal istikrar” döneminin başlaması ve ardından, mecliste bulunan tüm partilerin buna odaklanmaları zamanıdır.

Bu sonuç, uzun zamandır duraksamış olan ekonominin yeniden ana gündem maddesi haline gelmesi ve yapılması gereken yapısal reformlar açısından da önemli bir fırsat olacaktır. TBMM’ne giren 4 partiden de, Ülkemizin menfaati doğrultusunda kararlar almalarını bekliyoruz.

Değinmeden geçmek istemediğim bir konuda; seçilenlerin, halk ile yakın etkileşimini yalnızca seçim dönemlerinde bırakmadan, halkın sürekli etkili olacağı, yerel hizmetlerin yerine getirilmesinde,özerk, demokratik ve katılımcı bir siyasal yapı içinde, hizmetlerin yürütülmesini ön planda tutarak, STK'lar ile ortak çalışmalar yaparak sürdürmeleri beklentimizdir.

Tarsus, bu seçimlerde Mersinden 3 milletvekili çıkardı, devam eden projelerin daha akıcı ve hızlı bir şekilde sürdürülmesi, kentimizin kalkınması, kentimizin ve dolayısıyla Ülkemizin geleceği için seçilenlerin hizmetlerini her platformda devam edeceklerini umuyor ve bekliyoruz.

Seçim yarışında seçilen tüm milletvekillerimizi tebrik eder, konuşan, ses veren, sesini duyuran demokratik bir paylaşım içinde yeni dönemin hayırlı olmasını dilerim.

 

BAŞKANIMIZDAN SEÇİM MESAJI