TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU ZİYARETİ

  • 21.06.2013
  • tarsustb

Tarsuslular Dernek Başkanı  Semih ÖZSU Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat KAYA'yı makamında ziyaret ederek Yönetim Kurulumuz ile Meclis Başkanımız Tevfik BAŞARIR ve Meclis Üyelerimize çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 
Tarsuslular Dernek Başkanı Semih ÖZSU “Tarihi ve  köklü kültürüyle yurdumuzun incisi Tarsus’umuzu  ve Tarsuslu hemşerilerimizi ilçemiz dışında temsil etmek üzere Tarsuslular Derneğini kurduk. Hepimizin bildiği üzere bu konuda büyük bir boşluk, eksik vardı. Tarsus’ta yaşayan ve Başkentimiz Ankara  başta olmak üzere ilçemiz dışında  yaşayan tüm hemşerilerimizin haklarını müdafaa edecek, onların hizmetlerini görecek, onlara yol gösterecek bir kurumumuz yoktu. Biz Anakarada böyle bir kurumun eksikliğini çok şiddetle hissediyorduk ve yurt çapında yaşayan tüm hemşerilerimizden de bu yönde büyük bir talep vardı. Ankara da yaşayan ve başta devletin çeşitli kademelerinde hizmet veren Tarsuslu büyüklerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizle görüş alış verişinde bulunduk.
 
Semih Bey, bizleri ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden ötürü ziyadesiyle memnun olduk. Bu dernek hemşerilerimizin ilçemiz dışında yaşayacakları problemlerin çözümünde önemli bir rol oynayacak. Tarsuslular olarak. Derneğimizin hayırlı uğurlu olması dileklerimle TADER Başkanı Semih Bey’e ve ekibine başarılar diliyorum. “ dedi.
TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU ZİYARETİ