DURAN ŞEN'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • 21.06.2013
  • tarsustb

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran ŞEN Borsa Yönetim Kurulumuzu ve Başkanı Murat KAYA'yı makamında ziyaret etti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran ŞEN, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Adem GÖÇER, ve Ahmet SÜLÜÇ  ile birlikte, ziyaret edip, kutladıkları Murat KAYA ve Yönetim Kurulunun Borsamıza ve üyelerine en iyi hizmeti vereceklerine yürekten inandıklarını söyledi.Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, ‘’Büyük bir seçim sonrası üyelerinin tercihiyle Başkanlığa seçilen Murat KAYA kardeşimizi kutlamak ve yeni görevinde başarılar dilemek için arkadaşlarımızla birlikte ziyarete geldik. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat KAYA ve Yönetim Kurulunu kutluyor, başarılar diliyoruz’’ dedi.
Duran Şen ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Murat KAYA, ‘’Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası şehrimizin en önemli meslek odalarından birisidir. Başkan Duran Şen ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da hem şoför esnaflarının, hemde Tarsus’umuzun sorunlarının çözümü noktasında önemli sorumluluk almaktadırlar. Bizde yeni yönetim kurulu olarak şehrimize faydalı olma konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız’’ diye konuştu.


DURAN ŞEN'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ