EĞİTİM YARDIMI 2015

  • 07.10.2015
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Emniyet  Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte her eğitim ve öğretim yılında geleneksel hale getirdiği “TOBB Eğitim Yardımı” kapsamında ihtiyaç sahibi 600 öğrenciyi tepeden tırnağa giydirdi.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Borsa  toplantı salonunda değişik okullardan 600 öğrenciye her  yılki gibi eğitime destek kapsamında giyim yardımı yaptıklarını belirterek, “Biz 100 yıl sonrasını düşünerek eğitime yardım etmeye devam ediyoruz. Siz Sevgili öğrencilerimiz de gelecekte Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı gibi önemli makamlarda oturacaksınız. Bunun için ise çok çalışmanız gerekmektedir. Bunu başaracağınıza inanıyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Salim Çakan, Tarsus Ticaret Borsası’nın eğitime verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Ticaret Borsamız ve Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirledik ve şimdide onları tepeden tırnağa giydiriyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Bekir Atmaca ise konuşmasında, geleneksel hale getirilen bu yardımları nedeniyle Ticaret Borsasına teşekkür ediyoruz. Sivil Toplum Örgütleri devletle birlikte eğitime yatırım yapınca daha anlamlı oluyor. Bizlerde geçmişte öğrenciydik. Okuyup, çalıştıktan sonra herkes en güzel makamlara gelir. Sizlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Etkinliğe Kaymakam Atmaca, Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Belediye Başkan yardımcısı Ali Şimşek, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Milli Eğitim Müdür vekili Mikdat Çam, Borsa yöneticileri, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği çalışanları ve öğrenciler katıldı.

 

 

EĞİTİM YARDIMI 2015
EĞİTİM YARDIMI 2015
EĞİTİM YARDIMI 2015