BAŞKAN MURAT KAYA'NIN MESAJI

  • 21.06.2013
  • tarsustb

İnsanların olduğu gibi, kurumlarında yıldızının parladığı zamanlar vardır. İşte o zaman, daha önce yapılamayanlar yapılabilir, ulaşılamayan hedeflere ulaşılabilir. Ama, fırsat anı geldiğinde, marifet fırsat anını görüp, değerlendirmektir.

 

İnanıyorum ki; elbirliği, güç birliği yaptığımız zaman, dayanışma içinde ortak hedeflerde kilitlendiğimiz zaman aşamayacağımız engel yoktur. Vakit çözüm üretme zamanıdır. Ortak çıkar, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmeli, sorunlarımızı sağduyuyla aşmalıyız. Doğruları ifade eden böyle bir camiada olmak, genç ve dinamik bir ekiple çalışmak herkese nasip olmaz.

 

Bizler bu nasibimizi üyelerimizin teveccühü sayesinde kazandık. Önümüzdeki 4 yıl boyunca her gruptan, her meslek dalından üyelerimizle gerekli gördükleri her an buluşacağız. Sorunlarımız ortak paydada çözüme kavuşturmak için yapılacak her türlü işi Allahın da izniyle çözüm çabası içinde olacağız.

 

Allahın da izni ile 4 yıl boyunca hep birlikte, Tarsus ve Borsamız için çalışacağız, üreteceğiz. Ben bu çalışma döneminin İlçemiz, yöremiz ve de  ülke ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

BAŞKAN MURAT KAYA'NIN MESAJI
BAŞKAN MURAT KAYA'NIN MESAJI