TAKİK BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

  • 22.09.2015
  • tarsustb

TAKİK Yürütme Kurulu Borsamızda 22/09/2015 tarihinde toplanarak görev değişikliği yaptı.Tarım, ticaret ve sanayi konularında görüşen ve fikir alışverişinde bulunan yürütme kurulu üyeleri; Tarsus’un sosyal,ekonomik ve  kültürel yaşantısına sağlanacak katkılar konusunda alınacak çözüm önerilerine, katkı ve işbirliği sağlamaya yönelik hedefleri hakkında da istişarede bulundular.

TAKİK Yürütme Kurulu ; " Ülkemizin bütünlüğü, birliği ve dirliği adına Tüm halkımızın Kurban Bayramını tebrik ederek, Bayramın milletimize ve bölgemize huzur, mutluluk ve barış getirmesini diledi.

Başkan Murat Kaya; "Üzerimize düşen yük ağır ve meşakkatlidir. Bizler Tarsus için elele verdiğimiz sürece, özveri birlik ve dayanışma içinde  önümüzde hiçbir engelin kalmayacağını çok iyi biliyoruz."dedi

Tarsus da kurumlar arasında işbirliğini hedefleyen kamusal veya yarı kamusal roldeki organizasyon­lar arasındaki koordinasyonu geliştirerek tarafların karar alma ve uygulama sü­reçlerine katkı ve katılımı sağlamak amacıyla oluşturulan Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi ( TAKİK ) yapılan toplantının ardından  TAKİK yeni dönem Başkanlığına Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi KOÇAK’ı seçtiler.

 

TAKİK BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ