TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET

  • 16.09.2015
  • tarsustb

Ülkemiz son günlerde artan terör eylemleriyle çok zor günler geçirmektedir. Güneydoğu’da güvenlik güçlerine karşı girişilen hain saldırılar tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri de derinden yaralamaktadır.

Ülkemizde yaşanan ve artan terör eylemleri halkımızda huzur, ticaretimizde, ekonomimiz de istikrar ve güven bırakmaz.  Ülke yönetiminde sorumluluğu olan herkes, sivil toplum örgütleri ve halkımız bu kötü gidişin önüne geçmek için  el ele vermelidir. Bu topraklarda binlerce yıllık kardeşliğimizin bozulması isteniyor. Bu tuzağa izin vermeyelim. Bizi birbirimize düşürmek isteyen terör örgütüne karşı birlik olmalıyız. Bizi birbirimize düşman etmeye çalışan teröre karşı hep birlikte durmalıyız. Ülkemizin tamamında birlikte yaşama iradesi göstermeliyiz. Hep birlikte sağduyumuzu korumalı, fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz.

Gün birlik olma günüdür.

Türkiye'nin her bölgesinde örgütlü kuruluşlar olarak 17 Eylül Perşembe günü Ankara’da bir aradayız. Türkiye'nin dört bir tarafından gelip toparlanma kararı aldık. Tüm Türkiye'yi 16.30'da Ankara Sıhhiye meydanına davet ediyoruz. Ortak hassasiyetlerimizi paylaşan tüm vatandaşlarımızla buluşmak istiyoruz.


TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET

 

TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET