30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

  • 28.08.2015
  • tarsustb

Yüzyıllar boyu dünyaya medeniyet dersi veren, Tarihi şanlı zaferlerle dolu Aziz Milletimizin hiçbir koşul altında egemenliğimizden ödün vermeden kazandığı 30 Ağustos Büyük Zaferi ile, kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Vatan dediğimiz topraklarımızı ve kanımızla renk verdiğimiz şanlı bayrağımızı sonuna kadar, ilelebet savunacağımızı ve ecdadımızdan aldığımız bu kutsal emanetleri gelecek nesillere onların bize bıraktığı gibi devrederek birlik ve beraberlik içinde kurtarılmış bu vatan ve kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti yine birlik ve beraberlik içinde yaşatılacaktır. 

 

Onurla, kıvançla 93. yıl dönümünü kutladığımız bu zaferin kazanılmasında en önemli etken Türk Ulusu’nun kendisine olan güveni ve inancıdır. Bu duygu ve düşüncelerle kanını ve canını vererek bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden bütün Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, Zaferimizin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, halkımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.

 

 

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI