ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI YZB. VEDAT TOPAK ZİYARETİMİZ

  • 19.08.2015
  • tarsustb

Borsa Başkanımız Murat Kaya, Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Yüzbaşı Vedat Topak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlçemiz Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Yüzbaşı Vedat Topak’a hayırlı olsun ziyaretimizde Başkanımız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Kemal Süheyl Batmaz ve genel sekreterimiz Hasan Şanlı da bulundu.
Sayın Topak, Tarsus, tarihi ve turistik yerleri ile doğal güzelliklerinin bir arada olduğu eşsiz bir kent.Tarsus’a atanmaktan ve burada görev yapacağından dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, daha kaliteli bir hizmet için çalışacaklarını belirtti. 

Başkan Murat Kaya, ziyaret sırasında Vedat Topak’a görevinde başarılar dileyerek, Borsa ve Tarsus hakkında bilgi verdi.“Bizim yönetici, idareci ve güvenlik birim amir ve sorumlularından istediğimiz, karşılıklı sağlam iletişim kurabilmektir. Borsa olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız gerek yerelde, gerekse de mülki ve sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik olgusu içinde Tarsus’u hak ettiği seviyelere yükseltmek.Özellikle;Ülkemizdeki huzur, güven ve istikrar ortamına, toprak bütünlüğümüze, demokrasimize yönelik yapılan bu saldırılara Devletimizin hukukun içinde kalarak güven ve huzuru sağlamaya yönelik tüm gerekli önlemleri alacağını biliyor ve destekliyoruz. Sağlık ve huzur içinde hayırlı görevler ve hayırlı hizmetler dileriz.” Temennisi dileyerek tüm kurumlar ile olduğu gibi Askerlik Şubesi ile de birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir Tarsus için çalışılacaklarını kaydetti.
Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Yüzbaşı Vedat Topak ziyaretimizden dolayı teşekkür etti.

 

 

ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI YZB. VEDAT TOPAK ZİYARETİMİZ