TARSUS KAYMAKAMI SN. BEKİR ATMACA'YA ZİYARET

  • 10.08.2015
  • tarsustb

Borsamız Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulumuz göreve yeni başlayan Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca’yı ziyaret etti.


Tarsus Kaymakamlığı’na atanan Bekir Atmaca’ya hoş geldiniz ziyaretini gerçekleştiren Borsamız Başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulu üyelerimiz Ramazan Hıdıroğlu, Ali Karaer ile Yılmaz Karabulut Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Atmaca’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Borsa Başkanımız, Tarsus Ticaret Borsası ve Tarsus’un ekonomisi, ticareti ile kurulması planlanan Gıda İhtisas OSB ve devlet Üniversite kurulması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Başkan Murat Kaya Tarsus il kapsamında değerlendirilecek büyüklükte bir kenttir. Bizim önceliğimiz Tarsus’tur. Tarsus’un ekonomik yönden gelişip, daha çok kalkınmasını, refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin yükselmesini istiyoruz. Kentimiz, önümüzdeki süreç içerisinde daha da büyüyecektir. Hem Ekonomik, hem de sosyo-kültürel anlamda büyümeye paralel hazırlıklı olmamız lazım. Bu aşamada Borsamız her türlü işbirliğine açıktır. Ayrıca, Tarsus’ta bulunan tüm STK’larında çabaları bunun içindir. Tüm Oda Başkan ve yöneticileri olarak Tarsus’umuza elimizden geldiğince faydalı hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Tarsus’umuzun tüm sorunlarına duyarlılık göstermekteyiz. Sizlere de yeni görev yeriniz olan Tarsus’umuzda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.


Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, birçok uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Tarsus'un gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen tüm gayret ve girişimleri göstereceklerini belirtti.

 

TARSUS KAYMAKAMI SN. BEKİR ATMACA'YA ZİYARET