AKP MV YILMAZ TEZCAN ZİYARETİ VE BORSAYA ÖVGÜ

  • 06.08.2015
  • tarsustb

AKP Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Tarsus AKP İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ile ilçe parti yöneticilerinden oluşan heyetle Borsamızı ziyaret ettiler. Başkanımız Murat Kaya ev sahipliğinde ziyaretçi heyetini Meclis üyelerimiz Ali Karaer, Yılmaz Karabulut ve Tarsus Süt Üreticileri Birlik Başkanı İrfan Şimşek tarafından karşılandı.

 

AKP Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, borsamızda yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edileceğini şehit haberlerinin herkesin yüreğini yaktığını aktardı. AKP Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan “Biliyorsunuz daha öncede kurumunuzu ziyaret etmiştim. Bu ziyaretimden sonra gittiği her yerde Tarsus’u ve Tarsus Ticaret Borsası’nı örnek vererek konuştum. Bizler STK’ların kentlerinin ekonomi ve ticaret alanlarında  profesyonel olduklarını biliyoruz.Borsamız ise Tarsus ‘un ekonomi ve ticaretine yön veren ve  bu konuda özellikle hem profesyonel hem de ihtisaslaşmış bir yapıda olduğunu gördük. Tarsus için yapılacak ne varsa yapmaya, sizlerle yürümek için buradayım.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Murat Kaya “Şu an bizim tek beklentimiz her kesin, her kesimin ve siyasilerin taşın altına elini koyması ve bir an önce istikrarın sağlanması. İş dünyası gayet rahatsız, huzursuz. Ekonomi durdu. Bakın her yıl yüzde 5 büyüyemezse Türkiye, 1 milyon işsizine iş bulamayacak. Sivil insiyatif kamu ile güç birliği yaparak, dayanışma içinde ortak hedeflere kilitlendiği zaman aşamayacağı engel yoktur. Bu konuda hukukun içinde kalarak Devletimizin güven ve huzuru sağlamaya yönelik tüm gerekli önlemleri alacağını biliyor ve destekliyoruz.Yine oluşturduğumuz konseyle (TAKİK) terörü lanetledik ve kınadık.Bu vatanda yaşayan herkes kardeşimiz.” Dedi.

 

 

AKP MV YILMAZ TEZCAN ZİYARETİ VE BORSAYA ÖVGÜ