2015 Yılı Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 31.07.2015
  • tarsustb

Borsamız Temmuz Ayı Personel Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda:

29.06.2015 tarihli personel toplantı gündemleri hatırlatıldı. 2015 yılı Haziran ayı itibari ile Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistikleri(Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildi. Sakarya ve Nizip Ticaret Borsalarına gönderilen Kıyaslama çalışması ile ilgili olarak geri dönüş yapan Sakarya Ticaret Borsasının Borsamız ile Kıyaslama değerlendirmesi yapıldı. Personellerimiz tek tek iş planları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 2015 yılı Personel Memnuniyet ve Çalışan Öneri Talep Formları hakkında iyileştirme yapılabilecek konular hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca Personellerimiz tek tek bulundukları ay içerisinde kendileri için başarı niteliği taşıyan işlerini diğer personel arkadaşları ile paylaşımda bulundu.

PERSONELİN BAŞARI HİKÂYESİ

Ben Ali Umut Kansu (Proje Uzmanı) ; Temmuz ayı içerisinde 3 grup Uygulamalı Girişimcilik Kursu Eğitimi başarı ile tamamlanarak kursa gelen öğrencilerimiz ile WhatsApp Uygulamalı Girişimcilik iletişim grubu oluşturuldu. Bu grup ile sürekli iletişimde olunarak geri dönüşümler devam etmektedir. Mersin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisine Girişimcilik Kursu eğitmenliği yapılarak ofisin Borsamızda temsilciliğinin açılması için çalışmalar başlattım.

Ben Hayrettin İlkan Erköse ; Teknik servis, Forklift operatörü ve hizmetli personellerimiz ile servis olarak tüm soğuk hava depolarımızın tam dolu kapasite ile çalıştırıldığı ve envanteri dolduruldu.

Ben Serdal Özkardeşler : ÇKA Ürçep Projemizin bitirilmesi ile ilgili olarak muhasebe denetimiz başarı ile tamamlanmıştır.

Ben Tuğrul Cihan Topak ; Satış salonu üye sicil, mutfak stok takip ile ilgili takip programları yazılıp takip edilmesi çalışmaları.

 

Son olarak Muhtelif öneri ve istekler konusunda Güvenlik Kapımız için ziyaretçi Defteri ve Araç Takip Defteri yaptırılması kararlaştırılarak toplantımız sona erdi.

 

2015 Yılı Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi