BORSA VE TSO'DAN KAYMAKAM HASAN GÖÇ'E VEDA

  • 07.07.2015
  • tarsustb

Bir süre önce şehrimizden tayinleri çıkan Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ve Çamlıyayla  Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı için Borsamız ile Tarsus TSO  veda yemeği verdi.

Düzenlenen veda yemeği iftar saati ile başladı. Ev sahibi olarak Borsa ve TSO meclis üyelerimiz ile basın mensupları katıldı.

Borsamız Başkanı Murat Kaya, Tarsus TSO ile birlikte düzenledikleri veda yemeğine katılan herkese teşekkür ederek;”Sayın Hasan Göç’ü bugün  Tarsus’tan ayrılsa da unutmayacağız. Kapımız kendilerine her zaman açık olacak, aynı duygularımı Çamlıyayla Kaymakamımız Gülhani Ozan Sarı içinde paylaşıyorum. Sizlere kapımız her zaman açık. Sizlerinde gittiğiniz yerlerde Tarsuslulara kucak açacağınıza inanıyorum. Aslında yemek bahane. Tarsus’a önemli hizmetleri ile değerli Kaymakamımız Tarsus halkının sevgisini ve saygısını kazandı. Bizler Kaymakamımızı vefalı bir dost olarak tanıdık. Kendisi de bizlerle kucaklaştı ve inşallah kaymakamımızı vali olarak yine burada görme imkânına kavuşuruz. Yeni görevinizde ve hayatınızın bundan sonraki bölümünde sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum” diye konuştu.

Son bölümde ise Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ve Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı söz aldı. Tarsus’ta her zaman yakınlık ve sıcak ilgi gördüklerini belirterek Tarsus’ta geçen günlerini unutmayacaklarını söylediler, veda yemeği düzenleyen kuruluşlara ve katılımcılara teşekkür ettiler.

Daha sonra Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ve Çamlıyayla  Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’ya, Borsa ve , TSO’dan plaket ve hediyeler verildi.

 

BORSA VE TSO'DAN KAYMAKAM HASAN GÖÇ'E VEDA
BORSA VE TSO'DAN KAYMAKAM HASAN GÖÇ'E VEDA