MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

  • 01.07.2015
  • tarsustb

Borsamız Başkanı Murat Kaya ve Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi Koçak Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ile Grup Müdürü Osman Çelik'e ziyarette bulundular.

Başkan Murat Kaya, ziyarette mükelleflerin vergi ve mali konular denildiğinde tedirgin olduğu zamanların geride kaldığı, vergi dairelerinin yeni hizmet anlayışı ve olumlu iletişimleri sayesinde daha rahat, vergisine ve vergisinin nasıl değerlendirildiğini bilen bir mükellef yapısının oluştuğunu ifade ederek " Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinin en temel unsurlarından olan vergi  devletimizin en önemli gelir kalemidir.Mükellefler olarak vergimizi tam ve zamanında ödemek en önemli ödev ve sorumluluklarımızdan biri olmalıdır.” dedi. 

Başkan Murat Kaya ve TSO Başkanımız Hasan Ruhi Koçak geçen yıl düzenlenen ve bu yılda düzenlenmesi planlanan Tarsus Ekonomisinin Yıldızları ödül töreni için Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör'ü Tarsus'a davet ettiler.

Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, ziyaretten oldukça memnun kaldığını ifade ederek mükellef haklarına azami dikkat gösterdiklerini ve işlemleri hızlandırmak için maksimum gayret içinde olduklarını belirtti. Ayrıca STK’ lar ile de sıcak ilişkiler kurmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi.


Daha sonra Mersin Vergi Dairesi Grup Müdürü Osman Çelik de ziyaret edildi.

 

MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET
MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET