2015 Yılı Haziran Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 29.06.2015
  • tarsustb

Borsamız Haziran Ayı Personel Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda:

28.05.2015 tarihli personel toplantı gündemleri hatırlatıldı. 2015 yılı Mayıs ayı itibari ile Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistikleri(Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildi. 2015 yılı Kalite Hedeflerinin gerçekleşme durumları değerlendirildi. Personellerimiz tek tek iş planları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Personel Performans Değerlendirme 2.Aşaması konusunda hatırlatmalar yapıldı. Borsamızı ziyarete gelen diğer borsalar ile borsamız arasında Muhasebe, Muamelat, Tescil, Teknik alt yapı ve Satış Salonumuz konularında kıyaslama değerlendirmeleri yapıldı. Üye Ziyaretlerimiz konusunda ziyaretlerin devam zamanı ve üye belirlemeleri görüşüldü. Ayrıca Personellerimiz tek tek bulundukları ay içerisinde kendileri için başarı niteliği taşıyan işlerini diğer personel arkadaşları ile paylaşımda bulundu.

PERSONELİN BAŞARI HİKÂYESİ

Ben Tuğrul Cihan Topak ( Elektirik Müh.-Proje Uzman Yrd.) ; Elektronik satış salonumuzun server merkezi üzerinden satışa konu ürünlerin analiz için gerekli bilgilerinin isteğe uygun olarak değiştirilmesini sağladım.

Ben Abdurrahman Özpolat ; Laboratuarımızda kullandığımız değirmenin un toplama bölümünün daha kolay çıkarılması için hazneye çekmece sistemi yapılmasının fayda ve avantajını sağladım.

Ben Abdullah Darendeoğlu: Çay ocağı ve temizlik malzemelerimizin stok düzenini ayarladım.

Ben Hayrettin İlkan Erköse ( Teknik personel) ; Yapımı biten inşaatımızın Geçici Kabul işlemlerini  sorunsuz bir şekilde tamamladım......................................

 

Son olarak Muhtelif öneri ve istekler konusunda Güvenlik Kapımızda bundan sonraki aylar için üye dışında gelen ziyaretçiler için ziyaretçi defteri oluşturmaları kararlaştırılarak toplantımız sona erdi.

 

 

 

2015 Yılı Haziran Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi