BORSA VE TSO ORTAK İFTAR YEMEĞİNDE

  • 25.06.2015
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte organize ettiği iftar yemeğine protokol üyeleri, oda ve dernek başkanları, her iki kurumun üyeleri ve çalışanları bir araya geldi.

İftar yemeğine Kaymakam Hasan Göç, Garnizon Komutanı Yavuz Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ercan Kumhak, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Mehmet Aksoy, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayri Erdoğan, oda ve dernek başkanları, Ticaret Borsası ve Tarsus TSO yönetimi, üyeleri katıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, yemek sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamasında, 11 ayın sultanı Ramazan ayının rahmet ayı olduğunu, bu mübarek ayda birlik ve beraberliğin, en önemlisi hoşgörünün zirveye çıktığını söyledi.

Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı Ramazan ayının ülkemize ve Tarsus'umuza sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eden Başkan Murat Kaya, "Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm halkımızla paylaşıyoruz. Ümidimiz, bu sevgi ve hoşgörünün sadece Ramazan ayında değil diğer tüm aylara da yansımasıdır. Ülkemizin ve milletimizin özellikle bugünlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizlere verdiği tüm bu nimetler için, tüm bu rızıklar için Cenab-ı Allah'a şükürler ediyoruz" dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ise, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinde protokol ve üyeleriyle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

 

BORSA VE TSO ORTAK İFTAR YEMEĞİNDE