Başkanımızdan Kadir Gecesi Tebrik Mesajı

• 12.07.2015

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı  Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini  yaşıyoruz.

Bizler bu mübarek gecede dargınlıklara ve kırgınlıklara son vererek, nefretin yerine sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılarak, bu gecenin önemini daha iyi idrak ederek, bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olmasını arzulayarak, herkesin, Mübarek Kadir Gecesini tebrik eder, ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, insanlığın hayrına ve hidayetine vesile olmasını YÜCE ALLAH’tan niyaz ederim.

Başkanımızdan Kadir Gecesi Tebrik Mesajı