2015 Yılı Mayıs Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 30.05.2015
  • tarsustb

Borsamız Mayıs Ayı Aylık Olağan Personel Toplantısını gerçekleştirdi.Personel BAŞARI HİKAYELERİ gündeme alınan konu oldu.Toplantıda: 25.04.2015 tarihli personel toplantı gündemleri hatırlatıldı. 2015 yılı Nisan ayı itibari ile Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistikleri(Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildi.

Borsamız iyi uygulamaları, Personellerin İş Planlarının değerlendirilmesi, Nisan ayı üye eğitimleri , Nisan ayı üye toplantıları ,Borsamızın 2015 yılına ait yayınlanan raporlar ,Nisan ayında tamamlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi konularının değerlendirilmesi ile su,

Personelin Muhtelif önerileri konusunda bundan sonra her ay personelin “BAŞARI HİKAYESİ” konulu gündem maddesi eklenmesine ve personellerin ilgili ay içinde başarı hikayelerinin anlatılması konusu öneriler kısmında kabul edildi. Genel sekreterimiz Nisan ayı için başarı hikayesi sergileyen personellere teşekkür etti.

 

 

2015 Yılı Mayıs Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi