TAKİK MHP MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU

• 14.05.2015

TAKİK tarafından organize edilen, Borsamız evsahipliğin de gerçekleştirilen "Milletvekili Adayları Tarsusla Buluşuyor " konulu toplantılarının ikincisi Milliyetçi Hareket Partisi İl Milletvekili Adayları Oktay Öztürk, Baki Şimşek ve Tolga Arslan’ın katılımı ile gerçekleşti.

TAKİK üyesi oda başkanlarının katıldığı ve üyelerinin de iştirak ettiği toplantıda MHP Mersin İl Milletvekili Adayları ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP İl ve İlçe Başkanlarının katılımında gerçekleşen toplantıda milletvekili adaylarına TAKİK Üyelerince Birlik ve Beraberlik mesajı verildi.

Başkan Murat Kaya’nın açılış konuşmasında üzerine dikkatle değindiği Tarsus’a Üniversite kurulması ve tarımsal ürünlerin sanayileştirilmesi yönünde yatırımların desteklenmesi mesajında seçilecek milletvekillerinin senatoda Tarsus’un takipçisi ve sahiplenilmesini istedi. Konuşmasına "Bizler, kim seçilirse seçilsin şeffaf , adil, , vizyonu geniş, yenilikçi, topluma  babanın evladına davrandığı gibi davranan , halkın sağduyusunu hissederek, bu hisse uygun davranış gösteren, Tarsuslu ile kucaklaşan vekiller istiyoruz. Tarsusluya durmak yok. Bugün Tarsusluların birlik olma zamanıdır. Bugün TARSUS olma zamanıdır. “ diyerek devam ett.

Sırasıyla konuşmalarını yapan milletvekili adaylarının seçim ve kararlılık mesajları ardından Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarsus Belediye Başkanı da genel seçimlere az bir süre kaldığını, seçimin Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundular.

TAKİK MHP MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU