TKDK 14. ÇAĞRISI BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

  • 12.05.2015
  • tarsustb

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı on dördüncü başvuru çağrı ilanı ile ilgili Borsamızın konferans salonunda 08/Mayıs/2015 tarihinde  bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında TKDK Mersin İl koordinatörlüğünden İletişim Uzmanı Ahmet Çağrıcı katılımcılara süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması konularında sağlanan desteklemeler hakkında bilgi verdi. Toplantının sonunda İletişim Uzmanı Ahmet Çağrıcı katılımcıların sorularını yanıtladı.

Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı ile Türkiye’nin mevcut potansiyelinin ölçülerek, Avrupa Birliği Standartlarında sürdürülebilir üretiminin sağlanması hedeflenen toplantıya Meclis Üyemiz Refik Zaman, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği ve üreticilerimiz katıldı.

 

TKDK 14. ÇAĞRISI BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI