TAKİK AK PARTİ MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU

  • 30.04.2015
  • tarsustb

Dönem başkanlığını Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kaya'nın yaptığı TAKİK tarafından organize edilen, Borsamız evsahipliğinde gerçekleştirilen "Milletvekili Adayları Tarsusla Buluşuyor " konulu toplantılarının ilki AK Parti ile gerçekleştirildi.

TAKİK üyesi oda başkanlarının katıldığı ve üyelerininde iştirak ettiği toplantıda AK Parti Mersin İl Milletvekil Adayları ile il ve ilçe parti başkanlarının katılımında gerçekleşen toplantıda milletvekili adaylarına TAKİK Üyelerince Birlik ve Beraberlik mesajı verildi.

TAKİK Yürütme Kurulu Başkanı Murat Kaya; yaptığı konuşmada "Milletvekillerimizden görev yapacakları süre içerisinde; kentimize, ilimize faydalı olacak her konuda talepleri doğrultusunda, her türlü destek ve lobi faaliyeti oluşturulmasına yardımcı olacağımıza söz veriyoruz. Ancak, aynı duyarlılığı da sayın milletvekili adaylarımızdan bekleyeceğiz." mesajını verdi.

Sırasıyla söz alan milletvekili adayları TAKİK Oda Başkanlarınca kendilerine yöneltilen soru, sorun ve sıkıntılara cevap vererek seçilmeleri halinde bu tür toplantıların daha sık yapılması için Tarsus'ta olacaklarına söz verdiler.

Tarsus TSO Başkanı H.Ruhi Koçak ise "Tarsus siyaseti kullanmayı öğrenecek" mesajını vererek, Tarsus için biz her zaman her yapılacak iyi ve faydalı işlerde varız, taşın altına elimiz koyarız dedi.


TAKİK Yürütme Kurulu Başkanı Murat Kaya'nın Konuşması;

Kentimizin kalkınmasına, kültürel ve sosyo ekonomik gelişimimize emek veren, çözüm üreten oda başkanlarımla “insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” sözünü düstur ederek halkımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilecek şekilde makamlarımızı,  aslında bu amaca ulaşmak için büyük fırsat olarak benimsedik.

 

Aslında makamlarımız fedakârlık makamları. İşimizden, ailemizden, eşimizden, çocuğumuzdan, arkadaşlarımızdan fedakârlık ederek, maddi hiçbir gaye ve beklentimiz olmadan çıktığımız bu hizmet yolunda bir başarı elde ettiysek, bu hepimizindir. Bizim en büyük gücümüz, birlik ve beraberliğimizdir.

Herkes, her kesim farklı düşünebilir, ancak şu var ki; kentimizin ve ülkemizin zenginliği, refahı için göz ardı etmemiz gereken ortak akılda buluşarak birlikte hareket etmektir. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde milletimiz büyük bir olgunluk ve yüksek bir katılım ile sandıklara gitmiş, hür iradesini ortaya koyan milletimiz bir defa daha demokrasiye sahip çıkmıştır.

Aynı duyarlılıkla 07 Haziranda sandığa gidecek milletimiz, demokrasiye bir kez daha sahip çıkacaktır.

Halka sahip çıkacak olanların vaatleri, sözleri ve iyi niyetleri hak içindir.

Bu noktada milletvekillerimizden görev yapacakları süre içerisinde; kentimize, ilimize faydalı olacak her konuda talepleri doğrultusunda, her türlü destek ve lobi faaliyeti oluşturulmasına yardımcı olacağımıza söz veriyoruz. Ancak, aynı duyarlılığı da sayın milletvekili adaylarımızdan bekleyeceğiz.

Seçime giren tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diler, önce ülke, sonra mersin, tarsus ve kendileri için ne hayırlı ise onu temenni eder, bu duygu ve düşüncelerle herkese selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

TAKİK AK PARTİ MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU
TAKİK AK PARTİ MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU
TAKİK AK PARTİ MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU
TAKİK AK PARTİ MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU
TAKİK AK PARTİ MV ADAYLARINI TARSUSLA BULUŞTURDU