MHP MERSİN MV ADAYLARI ÖZTÜRK VE ŞİMSEK İLE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ZİYARET

  • 29.04.2015
  • tarsustb

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur genel seçimler öncesi Borsamızı ziyaret etti.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Meclis Başkanı Tevfik Başarır ile Meclis Üyelerimiz tarafından karşılandı.

Sn. Öztürk ve Şimşek konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, Tarsus’un önemli olduğunu ve bu vesileyle Tarsus’a ayrı bir önem verildiğinin altını çizdiler. Konuşmalarının devamında yerel hizmetlerin yerine getirilmesinde demokratik ve katılımcı bir siyasal yapı içinde, hizmetlerin yürütülmesinde etkinliklerini ön planda tutularak, STK'lar ile, halk ile seçim öncesi olduğu gibi seçildikten sonrada ortak çalışmalar yapacakları sözünü verdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili adaylarına seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar dileyen Borsamız Başkanı Murat Kaya “ Tarsus’un nabzını tutan bir kurumuz. Kendi gücünün farkında olan sivil toplum var oldukça Sivil toplumun aktif rolü artacaktır. Yerel meselelerde söz sahibi olmadan, yönetimde, siyasette ağırlığını koymadan kentimizin kalkınma ve gelişme sağlamasından bahsedemeyiz.Artık amaç sadece hayır yapmak değil, kitleleri etkileyen ortak sorunları dile getirmek.Bu amaçla kamu üzerinde makul bir baskı oluşturmak ve alternatif konularda uzmanlaşarak kalkınmada katılımcı bir rol oynamak bizlerin medeni görevidir.”  Dedi.

MHP MERSİN MV ADAYLARI ÖZTÜRK VE ŞİMSEK İLE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ZİYARET