2015 Yılı Nisan Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 28.04.2015
  • tarsustb

Borsamız Nisan Ayı Aylık Olağan Personel Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda:

* 16.03.2015 tarihli personel toplantı gündemleri hatırlatıldı

* 2015 yılı Mart ayı itibari ile Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistikleri(Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildi.

* 2015 yılı Faaliyet Takvimimizde yer alan “Yaşlılar Huzurevi Ziyareti” ile ilgili olarak yeni bir tarih belirlenmesi kararlaştırıldı.

* Tarsus’ta Tarıma Dayalı OSB Kurulması çalışmaları ile ilgili olarak personellerimizin tamamı bilgilendirildi

 * 25.03.2015 tarihinde gerçekleştirilen “Borsamızın Açılış ve Ödül Töreni” sırasında karşılaşılan aksaklıklar ve eksikliklerimiz üzerinde istişarelerde bulunuldu.

* 30.03.2015 - 09.04.2015 tarihleri arasında Borsamızda gerçekleştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”nin değerlendirilerek Borsamızda Girişimcilik kursunun Mayıs ayında da devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

 * Personellerin İş Planlarının değerlendirilmesi yapılarak 02.03.2015 tarihinde işe başlayan yeni personellerimiz için iş programlarının hazırlanmasına karar verildi.

* Kurum Yazışmalarımızda kullanılacak logolar ile ilgili hatırlatmalar yapılarak yeni alınan Yönetim Sistemi Belgelerimiz sonrasında yazışmalarımızda kullandığımız logolarımızda değişiklik yapıldığı ve yazışmalarımızda bu konuya dikkat edilmesi hususu görüşüldü,

* Personellerimizin muhtelif önerileri kısmında ise tüm personellerimizin arşiv kontrollerini düzenli yapmaları ve personeller ve amirlerimiz arasında bilgi geri dönüşümleri konusunda daha dikkatli davranılması, Günlük satış salonu ve wifi ile ilgili kontrollerin mutlaka yapılması, Laboratuar temizliğine önem verilmesi konularında hatırlatma ve uyarılarak yapılarak toplantımız sona ermiştir.

 

 

2015 Yılı Nisan Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi