AK PARTİ MV ADAYI GÜLTAK VE BAŞKAN YILDIZ'IN ZİYARETİ

  • 24.04.2015
  • tarsustb

Ak Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Mustafa Gültak ve Tarsus İlçe Parti Başkanı Mehmet Yıldız ile beraberindeki heyet Borsamıza ziyarette bulundu.

Gültak, ziyaretinde yaptığı konuşmada Tarsus Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.M.Mustafa Gültak," STK'lara son derece önem veriyoruz. Milletimiz bize vekillik görevi verdiğinde birlikte yapılacak çalışmaların, İlin ve Tarsus’un sorunlarının Ankara'ya taşınmasında etkin çalışmalar gerçekleştireceğiz. Tarsus’u önemsiyorum. Tarsus’a duyarsız kalmayacağız. " şeklinde konuştu.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Murat KAYA, da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tarsus’un genel ve bilinen sorunlarını anlatan Kaya, bu sorunların çözümünde ortak hareket etmenin çözüme ivme kazandıracağını söyledi. Başkan Murat Kaya, “Tarsus, gerek tarihi, gerek kültürel mirası ve coğrafi konumu itibarı ile büyük bir değer. Tarsus üniversite için heyecan duyuyor.Tarsus yeni sanayi yatırımları için heyecan duyuyor. Bu heyecanımızı bizlerle beraber paylaşmanız bizleri memnun edecektir” şeklinde konuşarak Milletvekili adayı M.Mustafa Gültak'a seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

 

AK PARTİ MV ADAYI GÜLTAK VE BAŞKAN YILDIZ'IN ZİYARETİ