AKP MV ADAYI GÜL VE BAŞKAN YILDIZ'DAN ZİYARET

• 20.04.2015

Yaklaşan Milletvekilli seçimleri sebebiyle Borsamızı ziyaret eden  AK Parti Milletvekili  adayı İbrahim Gül ve İlçe Parti Başkanı Mehmet Yıldız ile beraberindeki heyet kendilerini tanıttılar ve destek beklediklerini dile getirdiler.

Kentimizde yaşanan sorunların aşılması konusunda gerek Ankara'da gerekse İlimizde var gücü ile çalışacağı sözünü veren İbrahim Gül, Parti teşkilatımızla birlikte millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Tarsus’a güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyiz dedi.

Meclis başkan yardımcımız Yılmaz Karabulut ile heyeti ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Murat KAYA,” Çıktığınız bu zorlu ve çetin yolda her partinin milletvekili adaylarına başarılar dileriz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde milletvekilimizle hep birlikte; ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için çalışma fırsatı buluruz.” Şeklinde temennisini de dile getirdi.

AKP MV ADAYI GÜL VE BAŞKAN YILDIZ'DAN ZİYARET