SODES'E 3 PROJE

• 17.04.2015

SODES Kapsamında Tarsus İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Borsamız işbirliği içerisinde 3 projede ortaklık yaptı.

Bölgemiz ve ülkemiz adına Tarsus’ta çok önemli gelişmelerin yaşandığına vurgu yapan Başkan Murat KAYA, “Tarsus Mersinimizin ve ülkemizin göz bebeğidir. Çalışılması ve hizmet verilmesi gereken önemli bir kentimizdir. Her şey insan içindir, insanla başlar. İnsanlara dokunmadığınız, sıkıntısını gidermediğinizde, yokluk ve darlık başlar. Birlik ve beraberlikse, unutmayalım ki bu bütün güzellikler birlikte elde edilir. Tarsus’un büyüklüğüne yakışır, insanına yakışır bir şekilde hazırlanan projelerimizde ilçe müdürümüz Hayri Bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Mersin Valiliği'ne teslim edilen ortaklık yapılan projelerimiz;

1-Seradan Sofraya Güvenilir Gıda konulu örtü altı sebze meyve yetiştiriciliği amaçlı sosyal proje

2-Çiftçinin İhtiyacı SODES’le Kalifiye Budamacı konulu Budama işçisi yetiştirilmesi amaçlı sosyal proje

3-Tarımın Sultanları -2 konulu kadının eğitilmesi, aile içi iletişim, ana çocuk sağlığı öğretilmesi ve eğitilmesi amaçlı sosyal proje

SODES'E 3 PROJE