Tarsus TB, TOBB'nin 80. Mali Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

• 18.05.2024
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

TOBB İkiz Kuleleri’nde gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği Mali Genel Kurulu Toplantısı’nda, iş dünyasının gündemindeki konular görüşüldü.

Borsa Başkanı Teke, TOBB delegesi Ramazan Bozdoğan, Borsa Genel Sekreteri Hasan Şanlı ve Borsa Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Fındık Güngör ile birlikte katıldı TOBB’un 80. Mali Genel Kurul Toplantısı’nın ülkemize ve iş dünyasına hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

80. Mali Genel Kurul Toplantısı’nı değerlendiren Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Teke “TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 80. Mali Genel Kurul Toplantısında, iş dünyamıza dair taleplerimizi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bakanlarımızın da bulunduğu toplantıda bir kez daha dile getirme fırsatı buldu” dedi. 80. Mali Genel Kurul da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının iş dünyasına yol gösterdiğinin altını çizen Başkan Teke “Son bir yıl içinde ardı ardına yaşanan üç seçimin iş dünyasını çok yorduğunu genel kurulumuzda aktaran Sayın Cumhurbaşkanımız, 2023'ün Türkiye ekonomisi açısından çok meşakkatli bir yıl olduğunu vurguladı. 80. Mali

Genel Kurulumuzda ticari ve ekonomi alanında ki taleplerimizi aktaran TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyor, bizde dün olduğu gibi bugün ve yarın da, emek vererek, çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Borsa Başkanı Mustafa Teke, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin el ve akıl birliğiyle dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüşmesinden dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da kısa bir konuşma yaptığı TOBB’un 80. Mali Genel Kurul Toplantısı’na, Oda-Borsa Başkanlarının yanı sıra TOBB Delegeleri, Genel Sekreter ve Yardımcıları ile Akreditasyon Sorumluları katıldı.

.

Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus TB, TOBB'nin 80. Mali Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.