Meclis Başkanı Murat Kaya"İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatıdır"

  • 18.05.2024
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, işgal altındaki Anadolu topraklarında bağımsızlık ve kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs'ın 105. yıldönümünde, yok edilmek istenen bir milletin var olma mücadelesinin çok net anlaşıldığını belirterek, "İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatıdır" dedi.

Meclis Başkanı Murat Kaya, “Bugün de aynı azim ve kararlılıkla ekonomik bağımsızlığımızı korumak amacıyla mücadele ediyor, daha fazla yatırım, üretim ve istihdam sağlamak için çalışıyoruz. Aydınlık geleceğe açılan kapının anahtarının gençlerde olduğunu bilen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü gençlere armağan ederken ülkemizin geleceğini de emanet etmiştir. Bağımsızlık için o gün verdiğimiz mücadeleyi, bugün ekonomik alanda sürdürüyoruz. Vatan sevgisiyle yetişen pırıl pırıl gençlerimizin yarınlarımızda ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın en büyük teminatı olduğunu biliyoruz.
Milli mücadele bugün de ekonomik alanda devam etmektedir. Tarihin tekerrür etmemesi ancak güçlü ekonomi ile mümkün olabilir. Ülkemizin parlak geleceği, bu bilinçle yetişen gençlerin eliyle çizilecektir. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan savunmasında can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."



Click the banner to read this article in English or Russian

Meclis  Başkanı Murat Kaya"İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatıdır"