Meclis Başkanı Murat Kaya; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutladı

  • 30.04.2024
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; Büyüyen Türkiye’nin ekonomisinin ardında işçilerin ve emekçilerin yer aldığını belirterek, Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde işçi ve emekçilerin alın teri ve emeği bulunduğunu belirtti.

Başkan Murat Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” tebrik ediyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günüdür.En kutsal kazanç; alın teri ile kazanılan, helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. 1 Mayıs gününün taşıdığı anlamın bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir fonksiyon icra edebileceği kuşkusuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle mücadele eden tüm işçi kardeşlerimizin, emekçilerimizin aileleriyle birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum.







Click the banner to read this article in English or Russian

Meclis Başkanı Murat Kaya; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutladı