RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NDAN,BORSA’YA 72. YIL KUTLAMASI

  • 21.03.2024
  • tarsustb
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası’nın yaptığı çalışmalar ile devamlı takip edilen ve toplum üzerinde büyük etkiye sahip bir kurum haline geldiğini söyledi.

Başkan Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’ye gönderdiği kutlama mesajında, Borsa’nın 72. kuruluş yıldönümü münasebetiyle hazırlanan ‘100. Yılımızın Yıldızları Ödül Töreni’ne çok istemesinden dolayı katılamadığını belirterek, “100.Yılımızın Yıldızları Ödül Törenine, nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Aynı tarihte önceden belirlenmiş ve erteleme imkânım olmayan programlarım nedeniyle davetinize icabet edemediğim için beni mazur görmenizi diliyorum” dedi.

Tarsus Ticaret Borsası’nın son yıllarda hem ülkemiz, hem kent, hem de üye bazında yaptığı çalışmalardan övgü ile söz eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu “Bugüne kadar izlediği çağdaş stratejilerle ciddi altyapı gelişmeleri sağlayan Tarsus Ticaret Borsamızı takdir ediyor, şahsınızda tüm yönetim kadrosunu ve emeği geçenleri kutluyorum. Tarsus Ticaret Borsamız, yaptığı çalışmalar ile devamlı takip edilen ve toplum üzerinde büyük etkiye sahip bir kurum haline gelmiştir. Bu anlamda ülke ekonomisine ve sosyal hayatına damgasını vurmuş, çok önemli ve güzel değerler, gelenekler oluşturmuştur” ifadesini kullandı.

Türk ekonomisinin aydınlık geleceğinin tesisinde Tarsus Ticaret Borsası’nın da önemli bir fonksiyon üstlendiğinin altını çizen Başkan Hisarcıklıoğlu “Ülkemizin ekonomik refahının sağlanmasına yönelik girişimleri ve yazdıkları başarı hikâyeleri, geleceğe olan güvenimizi artırmaktadır. Sizler gibi değerli girişimcilerimizin, Türk ekonomisinin lokomotifi olan özel sektörümüzü geliştirecek kalıcı adımları atma çabalarını takdirle karşılıyoruz. Sizler adına ve sizlerle birlikte yaptığımız çalışmaların, ekonomimizin selameti açısından mantıklı çıkış yolları arayanlar için yol gösterici olmasını diliyor, ödüle hak kazananları kutluyor, şahsınızda seçkin konuklarınız ile Tarsus Ticaret Borsamızın değerli yönetici ve üyelerine, selam ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.




Click the banner to read this article in English or Russian

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NDAN,BORSA’YA 72. YIL KUTLAMASI