Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, iade-i ziyaretleri kapsamında Tarsus Ticaret Borsasını da ziyaret etti.

  • 07.03.2024
  • tarsustb
Tarsus’a yeni atanan ve göreve başlayan Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, iade-i ziyaretleri kapsamında Tarsus Ticaret Borsasını da ziyaret etti.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz, Ayhan Bayram ve İlhan Titiz iade-i ziyarette Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü karşıladı.

Tarsus’un tarımsal üretimi ve tarımsal ticareti hakkında değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, Borsa tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi alan Kaymakam Mehmet Ali Akyüz; “Tarsus çok güzel bir ilçe. Bize düşen ilçemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yürütmek, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaktır. “ dedi.

Kaymakam Akyüz’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ise “Sayın Kaymakamımıza ziyaretleri nedeni ile teşekkürlerimi sunuyorum. Borsa olarak, sosyal ve kültürel projelerde her zaman sizlerin yanında olacağız. İlçemizin sorunlarını hep birlikte çözme çabası içerisinde olacağız” dedi.


.


.

Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, iade-i ziyaretleri kapsamında Tarsus Ticaret Borsasını da ziyaret etti.