İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven , Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti.

• 24.01.2024

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçim’lerinde, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak seçime girecek olan Mehmet Yunus Seven, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Meclis Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile Meclis üyeleri ile bir araya gelen heyet gündemi değerlendirdi.
Mehmet Yunus Seven, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve çalışma arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Tarsus’un mevcut gündemi, ekonomik sorunları ve çözüm odaklı projeler hakkında da istişarede bulunuldu.
Meclis Başkanı Murat Kaya ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke Mehmet Yunus Seven 'e çıktığı yolda başarılar dilerken Borsa Başkanı Mustafa Teke, " Bizim yerel yönetimlerden isteğimiz , Tarsus'u ilgilendiren tüm konularda ,sorun ve sıkıntılarının çözüm aşamasında birlik ve beraberlik içinde çalışmaktır.Size ve ekibinize başarılar diliyorum“dedi.
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya ise, “Her zaman ifade ettiğim üzere ‘ortak payda Tarsus’ etrafında kenetlenmemiz halinde çözülemeyecek hiçbir problem yoktur. Ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçte Tarsus artan nüfusu, gelişen ekonomisi ile bölgesinin parlayan yıldızı olacaktır. Ben bu vesileyle Sayın Seven’e ve ekibine başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
Borsa ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, sivil toplum kuruluşlarının bir şehrin güçlü lobisini oluşturmada önemli görevleri olduğunu belirtirken, Tarsus’un tarım ve turizm alanında istenilen faydayı sağlayamadığına dikkat çekti.
Seven, “ Tarsus tarımsal üretimi ile lokomotif bir kent ve eşsiz tarihi ile de dünyada pek çok tarihi yerden daha önemli ve değerli” ifadesinde bulunarak vizyon ve projelerinden bahsetti.
Ziyarette, kentin ekonomik sorunları ve çözüm odaklı projeler hakkında da istişare ile son buldu.

Click the banner to read this article in English or Russian