Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya Yeni Yıl Kutlama mesajı yayınladı

  • 01.01.2024
  • tarsustb
Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya ,“2024 için tüm gücümüzle üretimi ve ihracatı koruma kabiliyetini geliştirmeye yönelik olmalıyız. “ dedi.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, “Son günlerde gelen acı şehit haberleri nedeniyle millet olarak yeni bir yıla girmenin sevincini maalesef buruk bir şekilde yaşıyoruz. Umarız gelecek yıl; savaşların bir daha yaşanmadığı, terörün olmadığı daha güzel bir dünyada yaşarız” dedi.2024 yılı ülkemiz için güçlü ihracat yılı olmalı. Bu yüzden özellikle tarım sektörü başta olmak üzere diğer tüm sektörlerin ve hükümetin odaklanması gereken tek konu, üretim, istihdam ve ihracat olmalıdır.” İfadesinde bulundu.

“Ülkemin potansiyeline ve gücüne inanıyorum. Gelecek bizim. Hep birlikte bugünleri aşacağız.” diyen Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, “2024 yılına, reel sektör olarak umutlu ve beklentilerle giriyoruz. Her zaman ifade ettiğim üzere bizim arkamızdaki en büyük güç milletimizdir. Biz ülkenin geleceğinden ümitliyiz. Ülke olarak, bölge olarak hedeflerimiz var. Bu noktada , hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her zaman bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız. Yeni Yılın hayırlara vesile olmasını dilerim.” Şeklinde sözlerini tamamladı.







Click the banner to read this article in English or Russian

Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya Yeni Yıl Kutlama mesajı yayınladı