TAKİK ÜYELERİ BORSADA BULUŞTU

  • 07.03.2015
  • tarsustb

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkanı Şevket Can ve İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik ile TAKİK üyeleri Borsamızda buluştu.

 

Borsa Başkanımız ve TAKİK Yürütme Kurul Başkanı Murat Kaya’nın  ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada; Tarsus’un genel sorunları ve yaklaşan milletvekili seçimleri öncesi Tarsus’un ortak beklentileri üzerine fikir alışverişi şeklinde gelişti.

TAKİK Başkanı Murat Kaya “ Önümüzde bir seçim var. Bizler Tarsus’un kanaat önderleri olarak ortak paydamız Tarsus olacak şekilde hareket etmeliyiz. Tarsus için beklentilerimizi, önceliklerimizi belirleyip, sorunlarımızı kesin bir dille anlatabilmeliyiz.

Toplantıda aday milletvekilleri belirlendiğinde hem sorunlarımızın anlatılması hemde adaylardan beklentilerimizin neler olduğu konusunda ortak toplantılar yapılması hususu kararlaştırıldı.

Ayrıca Tarsus’un yerel ürünlerinin tanıtılması ve pazarlanması yönünde stratejiler geliştirilmesi ve bunların uygulanması konularına değinildi.

Toplantıda Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ve İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik halen görüşmeleri mecliste  devam eden iç güvenlik yasası konusunda bilgilendirme yaptılar.

Belediye Başkanımız Şevket Can ise Tarsus’un Türkiyenin küçük bir modeli olduğunu ve bu mozaikte hepimize görevler düştüğünü ifade ederek, Şahsında ve Belediye olarak kentin gelişmesi yönünde her iyi projenin arkasında olacağını sözlerine ekledi.Ayrıca yakın zamanda gerçekleştirmeyi  hedeflediği projelerinden bahsetti.

Toplantıda katılımcı TAKİK üyesi oda başkanları kentin sosyal, ekonomik ve ticari gelişimine katkı sağlayacak fikirlerini paylaştılar.

Toplantının ana mesajı “ Başarı; ben değil biz olarak devam ettiği sürece kalıcıdır.Kenti hep birlikte yönetmeliyiz.” Şeklinde oldu.

 

TAKİK ÜYELERİ BORSADA BULUŞTU
TAKİK ÜYELERİ BORSADA BULUŞTU