BAŞKANIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

  • 06.03.2015
  • tarsustb

Kadınlara hürmet et. Düşün ki; Kadınlık İnsanlığın Anasıdır.

 

Bizler, duygu dünyamız ve iç alemimize bir göz atacak olduğumuzda,, bizler arasında var olan güzel hasletler  ve özellikle de  sevgi birlikteliğimizin ana temelidir. Sağlıklı, huzurlu ve sevgi dolu birlikteliğimizin ana temelini de aile, ailenin temelini kadınlarımız oluşturur. Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan analarımız, kızlarımız, eşlerimiz yani bütün kadınlarımızdır.

 

Kadınlarımız fiziksel olarak narin yaradılışlarının altında aslında, engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırır. Oysa ki; Üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı kadınlarımız giderek daha yoğun bir biçimde şiddet olaylarına maruz kalmaktadır. Kadına yapılan şiddetin önlenmesinde, çocuklarımızı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde, cinsiyet ayrımı yapmadan, tutarlı ve doğru biçimde yetiştirmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz.

 

Birbirimize  ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, Kadına yönelik şiddetin olmadığı, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü Kutlarız.

 

BAŞKANIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI